11 Eylül Pazartesi TV'de Spor Ekranı.. Bugün hangi maçlar, hangi kanalda?

Süper Lig’in 4. Haftasının son maçında bugün Kasımpaşa İstanbul’da Yeni Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlıyor. Aynı puanda bulunan iki takımın da hedefi, sahadan galip ayrılmak.

11 Eylül Pazartesi TV'de Spor Ekranı.. Bugün hangi maçlar, hangi kanalda?
11 Eylül 2017 - 00:01 - Güncelleme: 11 Eylül 2017 - 12:45

Kasımpaşa, Süper Lig'in 4. haftasında ligin yeni ekibi Malatyaspor'u evinde konuk edecek. İki takım 11 Eylül Pazartesi saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. 

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda Arda Kardeşler'in yöneteceği mücadele beIN Sports kanalından naklen yayınlanacak.

Kardeşler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Maçta dördüncü hakem ise Yiğit Arslan görev alacak.

İLK MAÇTA GALİP GELDİLER

Süper Lig’de yeni sezona deplasmanda 3-1'lik Alanyaspor galibiyetle başlayan lacivert-beyazlılar, ardından evinde Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. 

İstanbul temsilcisi, milli maçlar için lige verilen ara öncesinde oynadığı son mücadelesinde deplasmanda Akhisarspor'a 2-1 yenildi.

Kemal Özdeş yönetimindeki Kasımpaşa, Yeni Malatyaspor karşısında galip gelerek çıkış yakalamayı hedefliyor.

MALATYA DA KAZANMA PEŞİNDE

Geride kalan 3 hafta sonunda Süper Lig’de Kasımpaşa ile aynı puanda bulunan Ertuğrul Sağlam yönetimindeki Evkur Yeni Malatya ise deplasmanda ilk puanını alma hedefinde.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği lige sahasında 3-1lik Osmanlı galibiyetiyle başlayan sarı-siyahlı takım, deplasmanda Sivasspora 2-0 boyun eğdi. 

Malatya temsilcisi, son karşılaşmada ise Antalyaspor ile sahadan 1-1 berabere kalarak ayrıldı.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum