Abdullah Avcı: Fenerbahçe önemli ve geri dönüşü olan bir takım

Avcı, "Fenerbahçe'yi bugünkü durumuyla değerlendirmemek lazım. Türk futbolunun önemli ve geri dönüşü olan bir takımı. Son derece ciddi ve zor bir müsabaka bizi bekliyor. Biz de hedef takımız, herkesin konsantrasyonu bize daha yüksek oluyor. Herkes kazanmak istiyor, onlar da kazanmak isteyecekler. Zor bir maç. Umarım en iyi şekilde hazırlanarak, daha hızlı düşünerek, oynayarak, pas yaparak bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız.” diye konuştu.

Abdullah Avcı: Fenerbahçe önemli ve geri dönüşü olan bir takım
09 Mart 2019 - 13:19 - Güncelleme: 09 Mart 2019 - 13:23

Spor Toto Süper Lig'in 24. Haftası'nda deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 2-0 yenerek liderliğini sürdüren Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

"Fenerbahçe'yi bugünkü durumuyla değerlendirmemek lazım. Türk futbolunun önemli ve geri dönüşü olan bir takımı. Son derece ciddi ve zor bir müsabaka bizi bekliyor. Biz de hedef takımız, herkesin konsantrasyonu bize daha yüksek oluyor. Herkes kazanmak istiyor, onlar da kazanmak isteyecekler. Zor bir maç. Umarım en iyi şekilde hazırlanarak, daha hızlı düşünerek, oynayarak, pas yaparak bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız...” 

En yakın rakibi Galatasaray'ın 8 puan önünde 25. Hafta'ya başlayan Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe bu akşam (9 Mart Cumartesi) saat 19:00'da Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda karşılaşacaklar. Mücadelenin hakemi Hüseyin Göçek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum