Abdullah Avcı: "Soyunma odasında üzgün bir hava var"

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Ludogorets Razgrad ile 0-0 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Soyunma odasında üzgün bir hava var"
14 Eylül 2017 - 22:28

Medipol Başakşehir UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında evinde Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad ile golsüz berabere kaldı. Abdullah Avcı bu maçın ardından bir basın toplantısı düzenledi. 

Abdullah Avcı, bu seviyelerin kolay olmadığını söyleyerek "Bu seviyeler kolay değil. 6 senedir Avrupa'da oynayan bir takımla oynadık. Geçiş oyununu en iyi yapan takımlardan bir tanesi. Oyunun genelinde %65 topa sahip olmuşuz. Çalıştığımız bazı yerlerde etkili olamadık" sözlerini kullandı.

Soyunma odasında üzgün bir hava olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı "16 şutumu var. Soyunma odasında üzgün bir hava var. Kazanarak başlamak isterdik. Kazanabilirdik ama oyunun içinde bunlar olabiliyor. Final kaybetmedik aslında. 6 maçlık bir serüvende bunlar olabilir. Buradan çıkartacağımız olumlu şeyler de var, olumsuz şeyler de var. Bu seviyelerde maç oynamak kolay değil. Şimdi bu maçı unutup, pazar günü ligde yapacağımız maça odaklanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum