Al Shabab'tan resmi Diagne açıklaması

Al Shabab Kulübü'nün medya direktörü Ahmad Al-Masoud, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Türk medyasında çıkan bu tip haberler, oyuncuyu Suudi Arabistan'ın en üst düzey kulüpleriyle ilişkilendirmek suretiyle pazarlamaktan başka hiçbir anlam ifade etmiyor."

Al Shabab'tan resmi Diagne açıklaması
15 Haziran 2019 - 14:38 - Güncelleme: 15 Haziran 2019 - 15:40

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği ve Spor Toto Süper Ligi 30 golle gol kralı olarak tamamlayan Mbaye Diagne ile ilgili transfer söylentileri devam ediyor.

Sarı-kırmızılı Yönetim'in 15 milyon euroluk bir bonservis bedeli talep ettiği öne sürülen golcü futbolcu için Suudi ekibi Al Shabab'ın devrede olduğu ve transferin her an bitebileceği öne sürülmüştü.

27 yaşındaki Senegalli santrforun resmi İnstagram hesabından Al Shabab'da forma giyen Bubacarr Trawally ve Hassan Muath'ı takibe alması ve Trawally'nin fotoğrafını kendi profilinde "Kardeşim" notuyla paylaşması transfer dedikodularını iyice güçlendirmişti.

Bu gelişmeler yaşanırken Suudi kulübünden konuyla ilgili resmi açıklama geldi. Al Shabab Kulübü'nün medya direktörü Ahmad Al-Masoud, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Türk medyasında çıkan bu tip haberler, oyuncuyu Suudi Arabistan'ın en üst düzey kulüpleriyle ilişkilendirmek suretiyle pazarlamaktan başka hiçbir anlam ifade etmiyor."

Suudi Arabistan Ligi takımları özellikle geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'den yaptığı transferlerle dikkat çekmişti.



YORUMLAR

  • 0 Yorum