Alanyaspor Trabzon'da tarih yazdı

İlk yarısında 3-0 öne geçtiği maçta Aytemiz Alanyaspor’a 4-3 mağlup olan Trabzonspor taraftarına şok yaşattı. Konuk ekip Alanya’da Vagner Love ikisi penaltıdan 3 gole imza atarak bu tarihi zaferde büyük pay sahibi oldu.

Alanyaspor Trabzon'da tarih yazdı
22 Eylül 2017 - 21:46

Bu sezon Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, evinde Alanyaspor karşısında tam bir hezimete uğradı. 

İlk yarısını 3-1 önde tamamladığı maçın ikinci devresinde yediği gollerle Aytemiz Alanyaspor’a 4-3 mağlup olan bordo-mavililer taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. 

Alanyaspor karşısında alacağı üç puanla zirveye daha da yaklaşmak isteyen Trabzonspor, yaklaşık 25 bin taraftarının önünde karşılaşmaya çok iyi başladı. 


Karadeniz temsilcisi daha maçın başında öne geçti. Kucka, Alanyaspor filelerini havalandırdığında dakikalar 10’u gösteriyordu. 

21. dakikada Trabzonspor'un golcü yıldızı Burak Yılmaz sahne aldı ve durumu 2-0'a taşıdı.

Bordo-mavili takım 31. dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Burak Yılmaz takımının 3. Kendisinin ise ikinci golünü Alanya ağlarına bıraktı. 

Tam ilk yarı bu skorla tamamlanacak derken ligin bir başka golcüsü Vagner Love uzatmalarda farkı ikiye indiren golü kaydetti: 3-1. 


FIRTINA ŞOKU YAŞADI

İkinci yarıda sahada bambaşka bir Alanya vardı. 55. dakikada konuk ekip Fernandes'in kafa vuruşuyla durumu 3-2’ye getirdi. 

Bu golün etkisiyle ataklarını daha da çoğaltan Aytemiz Alanya 68’de Vagner Love’un penaltısıyla durumu 3-3’e getirirken, Trabzonspor şok oldu.

VAGNER LOVE NOKTAYI KOYDU

Maçın hakemi Alper Ulusoy konuk ekip adına bir kez daha penaltı noktasını gösterdiğinde dakikalar 82’yi gösteriyordu.

Süper Lig’in son gol kralı Vagner Love, Esteban’ın kalesini bir kez daha havalandırdığında tribünler buz kesti. 


3-0’den durumu 3-4’e getiren Aytemiz Alanya müthiş bir geri dönüşle karşılaşmadan 4-3 galip ayrılırken, tarihe de bu maçı yazdırdı. 

Bu karşılaşma sonrası bu sezon ilk kez evinde maç kaybeden Trabzonspor 8 puanda kalırken, kötü gidişata dur diyen Alanyaspor ise ligde ikinci galibiyetini aldı ve 7 puana çıktı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum