Ancelotti'ye sigara yasağı

Oynadığı iki resmi maçta iki galibiyet alan Bayern Münih’in tecrübeli teknik direktörüne ilginç bir yasak uygulandığı ortaya çıktı.

Ancelotti'ye sigara yasağı
19 Ağustos 2017 - 09:29

Kulüp direktörü Hasan Salihamidzic’in, hazırlık döneminde 6 maçta alınan 5 yenilginin ardından Ancelotti’ye ‘sigara’ yasağı uyguladığı belirtildi.

Göreve gelir gelmez Bayern Münih’in havasını değiştiren Salihamidzic, SkySports’ta çıkan röportajında ufak detaylara dokunuş yaptığını açıkladı. Bu değişikliklerden birini açıklayan 40 yaşındaki eski futbolcu, “Carlo Ancelotti’ye kulüp içerisinde sigara içmemesini rica ettim. O da kabul etti. O gerçek bir profesyonel” diye konuştu.

Göreve geldi takım değişti

Geçtiğimiz sezon Bundesliga’da şampiyon olan Bayern Münih, sezon başındaki 6 hazırlık maçının 5’inde rakiplerine boyun eğmişti. Takımın kötü gidişatı nedeniyle endişelenen Bayern yönetimi, Münih’in eski futbolcularından Hasan Salihamizdic’i ‘sportif direktör’ sıfatıyla göreve getirmişti. Boşnak futbol adamının takıma gelişinin ardından Alman devi, Almanya Süper Kupası’nı müzesine götürdü ve lige iyi bir başlangıç yaptı.

Carlo Ancelotti yönetimindeki Bayern Münih dün gece Bundesliga'da yeni sezonun ilk maçında Bayer Leverkusen'i sahasında 3-1 mağlup etmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum