Arda Turan'dan Fatih Terim'e canlı yayında cevap geldi

Fatih Terim'in basın toplantısının ardından, Arda Turan canlı yayında Fatih Terim'e cevap verdi.

Arda Turan'dan Fatih Terim'e canlı yayında cevap geldi
12 Haziran 2017 - 03:06 - Güncelleme: 12 Haziran 2017 - 03:16

A Milli Takım'ın Kosova'yı 4-1 mağlup ettiği maçın ardından uzun bir toplantı yapan Fatih Terim'e Arda Turan'dan cevap geldi.

NTV Spor'a bağlanan Arda Turan'ın canlı yayında yaptığı açıklamalar şu şekilde: 

“HOCA YÜZÜME SÖYLEMEK YERİNE…”

"Ben milli takımı bıraktım. Arkamdan hala neden konuşmalar geçiyor anlamadım. Bilal Meşe’yi olaydan sonra ilk defa uçakta gördüm. Her şeyi hocanın yüzüne söyledim ama hoca benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında konuştu"

“O BANA OYUNCU DİYOR AMA…”

"O bana oyuncu diyor ama kendisi benim hocamdır. Bizde emeği vardır ama artık milli takımı bıraktım. 'Sen metinleri oku, halledebiliriz' dedi. Ben de ‘Artık takıma zarar veriyorum, bırakayım’ dedim onurlu bir şekilde"

“KARARIMI VERMİŞTİM”

"Milli takıma ilk gittiğim günden bugüne disiplinsizlikler yaptığım olmuştur. Basın mensuplarının, toplantımı terk ettiklerini görmedim. Ben oraya gittiğimde zaten bırakma kararını vermiştim"

“BİR KİŞİ BİLE SAYGI DUYMAYACAK MI”

"Hayatta en çok sevdiğim, uğruna en çok mücadele ettiğim şeyi 30 yaşında bıraktım. Bir kişi bile saygı duymayacak mı"

“BASINA YANSITILMAMASI GEREKİRDİ”

"Kimsenin yaşananları basına yansıtmaması gerekirdi. Ben ve takım arkadaşlarım anlatmadı. Kim anlattı bilmiyorum. Emre Belözoğlu, bu haberleri çıkaranların göreve devam etmeyeceklerini söyledi“

“ARTIK DÖNMEK İSTEMİYORUM”

“İnsanlarla konuşurum, istişare yaparım ama sadece Allah’a dayanırım. Milli takıma artık dönmek istemiyorum. Oraya daha fazla şey verebileceğimi düşünmüyorum. Yararlı olabileceğimi düşünmüyorum. Tamam ya sorumlu benin. Oyunculara atmadılar mı suçu Euro 2016’da? Üzerime aldım, milli takımı bıraktım. Herkese hakkımı helal ediyorum”

“TRİBÜNDEN DESTEKLERİZ”

“İnşallah Dünya Kupası’na gider Milli Takım. Biz de hep beraber tribünden destekleriz”

YORUMLAR

  • 0 Yorum