Arda Turan geri döndü

Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid'e karşı oynanan iki maçta da ilk 18'e almadığı milli futbolcumuza yarınki Betis maçının kadrosunda yer verdi.

Arda Turan geri döndü
20 Ağustos 2017 - 00:07

Barcelona kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Ernesto Valverde tarafından Real Betis maçının 18 kişilik kadrosunun belirlendiği bildirildi.

Real Madrid ile İspanya Süper Kupası'nda oynanan ve yenilgiyle sonuçlanan iki maçta da kadroya dahil edilmeyen Arda Turan, pazar günü oynanacak Real Betis karşılaşmasının ilk 18'ine dahil edildi.

Barcelona'da sakatlıkları bulunan Andres Iniesta, Luis Suarez, Rafinha ve Thomas Vermaelen'in yanı sıra belgeleri tamamlanmayan yeni transfer Paulinho ise kadroda yer almayan isimler oldular.

La Liga'da sezonun ilk hafta mücadelesi olan Barcelona-Real Betis karşılaşması yarın saat 21:15'te Nou Camp'ta oynanacak.

Barcelona'nın yarın akşam oynanacak Betis maçının 18 kişilik kadrosu şöyle:

Kaleciler: Marc-Andre ter Stegen, Jasper Cillessen

Gerard Pique, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Nelson Semedo, Denis Suarez, Gerard Deulofeu, Paco Alcacer, Arda Turan, Javier Mascherano, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergi Roberto, Andre Gomes, Aleix Vidal, Samuel Umtiti, Lionel Messi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum