Arda ve Asamoah bombası

Cenk Ergün, Galatasaray’ın Kayserispor’u mağlup ettiği maçın ardından taraftarı heyecanlandıran açıklamalarda bulundu.

Arda ve Asamoah bombası
15 Ağustos 2017 - 08:34

Gelecek ve gidecek oyuncular hakkında önemli açıklamarda bulunan Cenk Ergün, transferlerin önümüzdeki günlerde netleşeceğini belirtti.

“OLMA İHTİMALİ YÜKSEK”

Galatasaray’ın Kayserispor’u 4-1 mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşun canlı yayınına bağlanan Cenk Ergün, son derece önemli açıklamalarda bulundu. Ergün, son dönemde gündemde olan Kwadwo Asamoah hakkındaki ‘Olma ihtimali yüksek mi?’ sorusuna, “Öyle görünüyor” yanıtını verdi. Ergün, konuyla ilgili fazla detay vermek istemediğini de belirtti.

“ARDA’YI İSTİYORUZ”

Cenk Ergün, Arda Turan konusunda da heyecan verici bir açıklamada bulundu. Ergün, Arda hakkındaki soruya, “Arda Turan’ın sözü var. Birgün mutlaka Galatasaray forması giyecek. Biz bunun bir an önce olmasını istiyoruz. 66 numaralı formamız boşta” diye yanıt verdi. İsmi henüz basına yansımayan bir stoper için de görüşme halinde olduklarını belirten Cenk Ergün, takıma bir golcü daha alınabileceğini belirtti.

Galatasaray sezonun ilk maçında Kayserispor'u 4-1 mağlup ederken yeni transferlerden Gomis ve Belhanda 1'er gol, 1'er asistle yıldızlaşmış, NDiaye, Fernando, Mariano ve Maicon da iyi futbol oynamışlardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum