Avcı: Edin Visca'ya teklif yapmaya çekinirim

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, takımın en verimli ismi olarak dikkat çeken Edin Visca'ya ara transfer döneminde Türkiye'den ya da Avrupa'da bir transfer teklifi gelmediğini açıkladı.

Avcı: Edin Visca'ya teklif yapmaya çekinirim
15 Ocak 2019 - 13:00

Devre arası hazırlıklarını sürdüren Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, çeşitli konularda açıklamalarda bulundu. 

beIN Sports mikrofonlarına konuşan Avcı, takımın en verimli ismi olarak dikkat çeken Edin Visca'ya ara transfer döneminde Türkiye'den ya da Avrupa'da bir transfer teklifi gelmediğini açıklayarak şunları söyledi:

"Bu seneden önce bu teklifler vardı. Diğer bir takımın hocası ya da yöneticisi olsam, Edin'e (Visca) teklif yapmaya çekinirim. Takımı şu an lider, 6 puan fark var, takım kaptanlarından bir tanesi, 8 senedir buranın altyapıdan yetişmiş oyuncusu gibi maddeler var. İnsan teklif yaparken de biraz düşünür. 6 ay öncesinde yerli ve yabancı kulüplerden teklifler almıştık, bunu daha önceden de söyledim, öncelikle ben ya da bir başkası önemli değil önce kulübün menfaati, sonra oyuncunun menfaati, bunu masaya yatırıp konuşuruz. Önceden Edin'le ilgili bunlar da oldu ama şu an itibarıyla öyle bir şey yok." 

YORUMLAR

  • 0 Yorum