Avcı: Fenerbahçe sezonun en iyi oyunlarından birini oynadı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü, "Ligin ve lig tarihinin en değerli takımıyla oynadık. Bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Oyuncu kalitesi var, kültürü var ve dönüşleri var. Bunları maç öncesi söylemiştik. Fenerbahçe, sezonun en iyi oyunlarından birisini oynadı." yorumun yaptı.

Avcı: Fenerbahçe sezonun en iyi oyunlarından birini oynadı
09 Mart 2019 - 21:33

Spor Toto Süper Lig'de 25. Hafta'nın sonucu merakla beklenen karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 2-1 yenerek şampiyonluk yarışında çok önemli bir avantaj elde eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı yayıncı kuruluşa şanları söyledi:

"Ligin ve lig tarihinin en değerli takımıyla oynadık. Bulunduğu yeri hak etmeyen bir takım. Oyuncu kalitesi var, kültürü var ve dönüşleri var. Bunları maç öncesi söylemiştik. Fenerbahçe, sezonun en iyi oyunlarından birisini oynadı."

"Çok değerli bir takımdan böyle bir galibiyet almak kolay değil. Çok değerli bir takıma karşı çok değerli bir galibiyet aldık."

"Bu farkı korumak ve açabilmek daha fazla özgüven sağlıyor. Büyük kulüplerle mücadele ediyoruz. 9 maç kaldı, cebimizde kredilerimiz var ama bunlar önemli değil. Haftaya Kayserispor maçı var. Milli araya cebimiz dolu girmek istiyoruz."

"Fenerbahçe ikinci yarıda riskler aldı. Bugün attığımız iki gol de çalıştığımız pozisyonlardı. Pozisyon hatası yaparak gol yesek üzülürdük ama bireysel hatadan yedik."

YORUMLAR

  • 0 Yorum