Aykut Kocaman'dan taraftarlara mesaj var

Taraftarların beklentilerini karşılayan bir takım oluşturacaklarını ifade eden Kocaman, "1-1.5 ay sonra gerçek görüntümüz oluşacak" diye konuştu.

Aykut Kocaman'dan taraftarlara mesaj var
14 Temmuz 2017 - 11:49

Ye sezon hazırlıklarını İsviçre'nin Lozan şehrinde sürdüren Fenerbahçe ilk hazırlık maçında CSC Juventus Bükreş'e, ikinci hazırlık maçında da Sporting Lizbon'a mağlup olmuştu.

Taraftarı az da olsa karamsarlığa iten bu tablo karşısında teknik direktör Aykut Kocaman'dan umut dolu mesajlar geldi.

Fenerbahçeli taraftarların geleceğe umutlu bakması gerektiğini söyleyen Kocaman, "Özellikle Sporting Lizbon maçının 70 dakikasında oynadığımız futbol tatminkardı. Bunun üzerine yüzde 30-40 daha koyacağız. 1-1.5 ay sonra Fenerbahçe gerçek görüntüsüne kavuşacaktır. Bu takıma gönül verenlerin iyi futbol izliyeceklerinin sözünü veriyorum" şeklinde konştu.

Takımın temel sorunlarından birisinin duran toplar olduğunun da altını çizen Aykut Kocaman, takımın gerçek yapısı oluştuğunda bu sorunun da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Sporting karşısındaki saldırgan halimizi bir önceki maça oranla daha iyiydi. UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız ilk resmi maça kadar hazır hale geleceğiz. Oyunumuzu daha da geliştireceğiz" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe üçüncü hazırlık maçında Fransa'nın Marsilya takımıyla 15 Temmuz Cumartesi gecese TSİ 22:00'de İsviçre'de karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum