Barcelona-Alaves Kral Kupası finali saat kaçta hangi kanalda

Devler Ligi'ne çeyrek finalde veda eden, La Liga'da da şampiyonluğu Real Madrid'e bırakan Barcelona, Alaves'i yenerek sezonu Kral Kupası'yla tamamlamak istiyor.

Barcelona-Alaves Kral Kupası finali saat kaçta hangi kanalda
27 Mayıs 2017 - 11:28

İspanya Kral Kupası finalinde ligi ikinci sırada tamamlayan Barcelona ile La Liga'da tarihinin en başarılı ikinci sezonunu geçiren Deportivo Alaves finalde kupayı kaldırmak için mücadele edecek.

IDMAN TV'DEN YAYINLANACAK

İki ekip arasında 27 Mayıs Cumartesi yani bugün Madrid'de Vicente Calderon'da oynanacak karşılaşma 22:30'dan itibaren Idman TV'den naklen ekranlara gelecek.

SUAREZ VE SERGI ROBERTO YOK

Katalan ekibinde Sergi Roberto ve Luis Suarez cezaları sebebiyle karşılaşmada forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Javier Mascherano, Jeremy Mathieu ve Gerard Pique'nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

ELLERİNDE BİR TEK KUPA KALDI

Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’a çeyrek finalde boyun eğen ve La Liga’da zafer şansını son haftaya kadar sürdüren ancak Real Madrid’in gerisinde kalan Katalanlar, en azından Kral Kupası’nı alarak sezonu teselliyle noktalamak istiyor.

TARİHLERİNİN EN İYİ İKİNCİ SEZONU

Bu sezon başında La Liga’ya yükselen ve gösterdiği olağanüstü performansla 9. sırayı alan Alaves, Kral Kupası’nda da finale yükselerek alkış topladı. Ayrıca Vitoria-Gasteiz ekibi, 1999-2000’in ardından La Liga’da ilk kez 61 puana ulaşarak tarihinin en iyi ikinci sezonunu yaşadı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum