Barcelona'da Neymar bombası

Barcelona’nın dünyaca ünlü yıldızı Neymar’ın takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. PSG, bir süredir Brezilyalı yıldızı kadrosuna katmak için çaba gösterirken, Neymar'ın da bazı takım arkadaşlarına Fransa’ya gitmek istediğini söylediği iddia edildi.

Barcelona'da Neymar bombası
21 Temmuz 2017 - 19:58

Neymar ile PSG arasındaki flörtte sıcak gelişmeler yaşanıyor. Barcelona oyuncusunu kadrosunda tutmak isterken, 222 milyon euroluk serbest kalma maddesi, Katalan ekibinin elini kolunu oldukça bağlıyor.

Brezilyalı yıldızın babasının geçtiğimiz günlerde PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ile görüşme yaptığına dair iddialar ortaya çıkmıştı.


FRANSIZLAR İDDİA ETTİ

Fransız Le Parisien gazetesi bu olayı bir adım daha ileriye götürürken, Neymar'ın bazı takım arkadaşlarına, PSG'ye gitmek istediğine dair sözler söylediğini öne sürdü. 

Bu rüya gibi transferin gerçekleşmesi halinde futbol tarihinin en pahalı futbolcusu unvanını alması beklenen Neymar'ın, Messi ile birlikte oynamaktan memnun olsa da, lider olabileceği PSG'de, Dani Alves, Thiago Silva gibi isimlerle oynamak istediği iddia ediliyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum