Başakşehir tatsız başladı

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir ile Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda 0-0 berabere kaldı.

Başakşehir tatsız başladı
14 Eylül 2017 - 21:45

UEFA Avrupa Ligi C Grubu ilk maçında temsilcimiz Medipol Başakşehir evinde ağırladığı Ludogorets Razgrad ile 0-0 berabere kalarak gruba 1 puanla başladı. 

Maça Volkan, Clichy, Epureanu, Caiçara, Attamah, Emre, Visca, Mossoro, Gökhan, Elia, Adebayor 11'iyle başlayan Medipol Başakşehir, baştan sona rakibinden daha iyi bir oyun ortaya koydu. Topun sürekli temsilcimizde kaldığı ve oyunu istediğimiz gibi yönlendirdiğimiz maçta son vuruşlardaki dikkatsizlik Başakşehir'e golü getiremedi. Ludogorets Razgrad ise maç içinde kontra ataklarla tehlikeli olmaya çalışsa da Başakşehir savunması bu atakları savuşturmasını bildi.

Bu beraberlikle Medipol Başakşehir ve Ludogorets Razgrad grupta puanlarını 1'e yükselttiler. Grubun diğer maçında Sporting Braga, Hoffenheim'i deplasmanda 2-1 mağlup etti ve Başakşehir bu beraberlikle grupta 3. sırada kendine yer buldu. Bulgar ekibi Ludogorets Razgrad ise 2. durumda.

Grubun bir sonraki maçlarında, Medipol Başakşehir, Braga deplasmanına konuk olacak. Ludogorets Razgrad ise evinde Alman temsilcisi Hoffenheim'i ağırlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum