Başakşehir ve Konya sahne alıyor

Süper Lig’de güçlü rakibi Fenerbahçe'yi son dakika golüyle yenerek büyük moral kazanan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ilk grup maçında bugün Bulgar rakibi Ludogorets’i ağırlıyor. Diğer temsilcimiz Konyaspor ise Fransa’da Marsilya’nın konuğu olacak.

Başakşehir ve Konya sahne alıyor
13 Eylül 2017 - 23:49 - Güncelleme: 14 Eylül 2017 - 21:48

UEFA Avrupa Ligi’nde perde bugün oynanacak maçlarla açılıyor. Şampiyonlar Ligi’nden alkışlarla elenen temsilcimiz Başakşehir, C grubu ilk maçında Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılaşıyor.

Sevilla’ya adeta kök söktüren, Şampiyonlar Ligi’nden alkışlarla elenen temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Abdullah Avcı’nın öğrencileri 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de Bulgar ekibi Ludogorets ile karşılaşacak. 3. İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma TRT 1 ve tivibu Spor 2’den naklen ekranlara gelecek.

Avrupa Ligi’ndeki diğer temsilcimiz Atiker Konyaspor ise Fransa’da Marsilya ile karşı karşıya gelecek. 

Karşılaşma saat 22.05’te başlayacak ve tivibu Spor 2’den futbolseverlerle buluşacak. 

Öte yanda İstanbul'da devam eden Eurobasket 2017'de bu gece ilk yarı final maçı oynanacak. Sinan Erdem Spor Salonun'nda saat 21:30'da başlayacak karşılaşmada İspanya ile Slovenya final için mücadele edecek. Karşılaşmayı NTVSpor naklen ekranlara taşıyacak.

TELEVİZYONDA SPOR EKRANI

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum