Batuhan Karadeniz, Sakaryaspor'da iddialı

Batuhan Karadeniz, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sakaryaspor'la 2 yıllığına anlaştı. Beşiktaş altyapısından çıkan futbolcu, iddialı açıklamalar yaptı.

Batuhan Karadeniz, Sakaryaspor'da iddialı
13 Eylül 2017 - 13:34 - Güncelleme: 13 Eylül 2017 - 19:40

Batuhan Karadeniz, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sakaryaspor'la 2 yıllığına anlaştı. Antrenman eksikleri olduğunu belirten Karadeniz, birkaç hafta içerisinde formunu yakalayacağını belirtti. Beşiktaş altyapısından yetişen futbolcu, "Biraz antrenman eksiğim var ama bunun fazla uzun süreceğini düşünmüyorum. Kısa sürede bunu tamamlayabilirim. Allah nasip, kısmet ederse 1-2 haftaya, en geç 3 haftaya gerçek Batuhan'a bütün Sakaryaspor'a ve Tatangalar'a izleteceğim." dedi.

Batuhan Karadeniz, Sakaryaspor'a şampiyonluğu tatmaya geldiğini belirtti. Türk futbolcu, "Sakaryaspor gibi büyük bir camiaya geldim. Büyük hedefleri olan bir camia. Bu hedefleri de karşılayabileceğime eminim. Buraya gelmemin amacı Sakaryaspor'un şampiyonluğu. Bunun için elimden geleni yapacağım. Benim önceliğim Sakaryaspor'dur. Kendi performansımı yakaladıktan sonra, Sakaryaspor'da da şampiyonluğu tadacağımı düşünüyorum. Onun için buradayım." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum