Belhanda, Galatasaray'ı anlattı

Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Belhanda, taraftar baskıcı ve gol sevincine dair birçok konu hakkında açıklamalar yaptı.

Belhanda, Galatasaray'ı anlattı
30 Ağustos 2017 - 11:53 - Güncelleme: 30 Ağustos 2017 - 12:40

Belhanda Galatasaray'a transferi hakkında "Türkiye’den teklif almak benim için çok yeni değil. Daha önce de teklif almıştım. Türkiye bilinen bir futbol ülkesi. Galatasaray'da Avrupa’nın güçlü ekiplerinden, devamlı şampiyon olan bir takım. Her dönem çok büyük oyuncular yer aldı Galatasaray’da. Ne zaman o teklif Galatasaray’dan geldi, hiç düşünmeden kabul ettim" dedi.

Baskı altında kalmıyor

Kuzey Afrikalı futbolcu, "Doğrusu, taraftar ve basın ya da diğer unsurlar üzerimde baskı yaratamaz. En azından ben dış etkenlerin baskısını hissetmem. 'Daha iyi oynamalıyım' diye ben kendi üzerimde baskı oluştururum."

Gol sevincinin hikayesi

Belhanda gol sevinci hakkında açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu, "küçükken arkadaşlarımla karate yapardık. Jackie Chan ve Bruce Lee gibi karakterlere özenirdik ve yaptıklarını yapmaya çalışırdık. Git gide daha zor hareketler yaptık. Arkadaşlarım ‘Gol attıktan sonra da yapabilirsin’ demişlerdi. Marsilya’ya karşı 2009 yılında bir gol atmıştım, o golün ardından ilk kez yapmıştım" dedi.

28 yaşındaki Younes Belhanda Galatasaray formasıyla bu sezon oynadığı 4 resmi maçta 1 gol, 1 asistlik katkıda bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum