Beşiktaş 3-0 hükmen kazanacak

Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklama kaleci Lukac’ı maç oynandığı sırada tribüne gönderdiklerini açıkladı. Eryüksel, "Maalesef böyle bir şey oldu. Beşiktaş itiraz ederse skor 3-0 onların lehine hükmen sonuçlanacak. İtiraz etmezlerse nasıl bittiyse öyle tescil edilecek" şeklinde konuştu.

Beşiktaş 3-0 hükmen kazanacak
18 Ocak 2019 - 22:29

Akhisarspor'un, evinde Beşiktaş'a 3-1 mağlup olduğu maçta kural hatası yaşandı. Mücadelenin önüne geçen bu olayda Akhisarspor maç kadrosuna 13 yabancı ile çıktı.

TFF Talimatnamesine göre Süper Lig kulüpleri 21 kişilik maç kadrolarında en fazla 12 yabancı oyuncu bulundurabilir. Akhisarspor ise Beşiktaş maçı kadrosunda sahada 13 yabancı futbolcu ile yer aldı.

Kurala göre sadece 12 yabancıyı esame listesine yazması gereken ev sahibi Akhisarspor fazladan 1 yabancıyı daha listesine ekledi. Vrsajevic, Lopes, Sissoko, Josue, Manu, Bokila, Regattin, Serginho, Lukac, Rotman, Barbosa, Larsson ve Cikalleshi’yi listeye yazan ev sahibi takım yapılan hatayı geç fark etti. 

Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel yaptığı açıklama kaleci Lukac’ı maç oynandığı sırada tribüne gönderdiklerini açıkladı. Eryüksel, "Maalesef böyle bir şey oldu. Beşiktaş itiraz ederse skor 3-0 onların lehine hükmen sonuçlanacak. İtiraz etmezlerse nasıl bittiyse öyle tescil edilecek" şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum