Beşiktaş Brezilyalı stoper için ilk teklifini yaptı

Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş, bir süredir ilgilendiği Rodrigo Moledo için Panathinaikos'a teklif yaptı.

Beşiktaş Brezilyalı stoper için ilk teklifini yaptı
17 Haziran 2017 - 11:20

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek ve buna uygun şekilde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta stoper arayışları son sürat sürüyor. Yönetimin birinci önceliği olan bu mevki için bir süredir adı geçen Rodrigo Moledo için Siyah-Beyazlılar ilk teklifini yaptı. 

YUNAN TARAFI 3 MİLYON EURO İSTİYOR

Fanatik'in haberine göre Panathinaikos forması giyen Brezilyalı stoper için Yunan kulübü 3 milyon Euro isterken Beşiktaş kapıyı 2 milyon Euro ile açtı. İki taraf arasında görüşmelerin sürdürü açıklandı. 

EN AZ İKİ STOPER ALINACAK

Geçtiğimiz sezon devre arasında Hırvatistan'ın Rijeka takımında 4.2 milyon Euro'ya transfer edilen Matej Mitrovic beklentileri karşılayamamış ve Beşiktaş yeni stoper arayışlarına başlamıştı. Bu konuda açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, en az iki defans oyuncusu alacaklarını söylemişti. 

EN ÖNEMLİ HEDEF MOLEDO

Ayrıca uzun süredir peşinde olduğu Dinamo Kievli Domagoj Vida transferini henüz sonlandıramayan ve savunmanın önemli ismi Marcelo'nun ayrılmasına karşı alternatifleri arayan Beşiktaş, Rodrigo Moledo için ısrarcı durumda bulunuyor. 

GÖRDÜĞÜ KARTLARLA DİKKAT ÇEKİYOR

Geçtiğimiz sezon Panathinaikos formasıyla 38 maça çıkan 29 yaşındaki stoper, 3 gol atarken 14 sarı kart gördü. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum