Beşiktaş Göztepe'yi konuk ediyor

Saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports'dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar. Çınar'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Volkan Bayarslan.

Beşiktaş Göztepe'yi konuk ediyor
16 Mart 2019 - 13:09 - Güncelleme: 16 Mart 2019 - 14:57

Spor Toto Süper Lig'in 26. Hafta maçında Beşiktaş Göztepe'yi konuk ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesini sürdürmek isteyen siyah-beyazlı ekip, kümede kalmak için mutlak puan almak için sahaya çıkacak olan Göztepe ile Vodafone Park'ta karşılaşacak.

Saat 19:00'da başlayacak ve beIN Sports'dan naklen yayınlanacak karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar. Çınar'ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Kerem Ersoy üstlenecek. Mücadelenin 4. hakemi ise Volkan Bayarslan. VAR hakemi olarak Serkan Tokat, AVAR hakemi olarak ise Bahattin Şimşek görev yapacaklar.

Beşiktaş'ta Mirin sakat

Beşiktaş'ta Nicolas Isimat-Mirin ve genç oyuncular Mertcan Açıkgöz ile Alpay Çelebi sakat. Tolga Zengin ve Gökhan Töre ise kadro dışı.

Beşiktaş'ın maça; Karius - Gökhan Gönül, Necip, Vida, Caner - Atiba, Medel, Dorukhan - Quaresma, Adem Ljajic - Burak Yılmaz onbiriyle çıkması bekleniyor.

Konuk Göztepe'de ise Adama Traore, Kerem Atakan Keskin ve Hakan Çinemre sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum