Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Siyah-beyazlı temsilcimiz UEFA Avrupa Ligi UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Norveç ekibi Sarpsborg ile Vodafone Park'ta karşı karşıya gelecek. Siyah-Beyazlı taraftarlar maça kısa bir süre kala "Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?" sorularının cevaplarını arıyor.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
19 Eylül 2018 - 00:29 - Güncelleme: 21 Eylül 2018 - 00:27

UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında Beşiktaş’ın rakibi sahasında Norveç ekibi Sarpsborg olacak.

Vodafone Park'ta 20 Eylül 2018 Perşembe günü oynanacak ve saat 19.55'te başlayacak karşılaşmayı Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Tamás Bognar yönetecek. Bognar'ın yardımcılıklarını Balázs Buzás ve Péter Kóbor yaparken, Ádám Farkas ve Peter Solymosi ilave yardımcı hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Theodoros Georgiou olacak.

BEŞİKTAŞ SARPSBORG MAÇI HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Sarpsborg maçının hangi kanalda yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Yayıncı belli olduğu takdirde bunu haberimizden izleyebilirsiniz.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosu

Kaleciler: Tolga Zengin, Loris Karius

Defans: Pepe, Enzo Roco, Domagoj Vida, Alpay Çelebi, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Adriano Correia

Orta saha: Gary Medel, Dorukhan Toköz, Necip Uysal, Mertcan Açıkgöz, Tolgay Arslan, Ryan Babel, Adem Ljajic, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jeremain Lens

Forvet: Mustafa Pektemek, Vagner Love, Cyle Larin

Sarpsborg şehrini yakından tanıyalım

Sarpsborg, Norveç'te yer alan bir şehirdir. Sarpsborg 08 takımı 2008 yılında kurulmuştur. 1903 yılında kurulan Sarpsborg takımının kapanmasının ardından 2008 yılında el birliğiyle yeniden kurulan Sarpsborg 08, son halini 2009 yılında almış ve sahalara çıkmıştır.

Norveç'te yaklaşık 60 bin kişinin yaşadığı bir şehrin takımı olan Sarpsborg, nüfusunun az olması sebebiyle Fredrikstad ile birleşmiştir. Norveç'in nüfus bakımından 8. en büyük kentsel alanıdır. 2009 Temmuz'unda hesaplanan verilere göre şehirde 101.698 kişi yaşamaktadır. 42.803'i Sarpsborg'lu 58,895'i ise Fredrikstadlı'lıdır.

Sarpsborg nasıl bir takım? Sarpsborg takımı son durumu

Sarpsborg'un Transfermarkt'a göre mevcut piyasa değeri 7.6 milyon euro seviyesinde. Norveç Ligi'nde geride kalan 22 haftada 9 kez kazanan, 5 kez berabere kalan ve 8 maçtan yenik ayrılan Sarpsborg, 32 puanla 7. sırada yer alıyor.

Takımın en golcü ismi 22 maçta attığı 8 golle Danimarkalı Patrick Mortensen.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Sarpsborg ile perşembe günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından dün akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman takım halinde sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Pas çalışması, dar alanda oyun kontrol pas çalışması, minik kale maç ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı.  Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah beyazlı takım hazırlıklarına bugün saat 17.30'da yapacağı antrenmanla devam edecek.

Süper Lig'de 5. haftayı Yeni Malatya galibiyetiyle kapatan Beşiktaş Sarpsborg'u yenerek gruplara iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi elemelerinde çıktığı 6 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Beşiktaş, Sarpsborg maçı yeni bilet fiyatları

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, 20 Eylül Perşembe günü saat 19.55'te Vodafone Park'ta oynanacak maçı izlemek isteyen taraftarların biletleri, Vodafone Park bilet satış gişeleri, Passo akıllı telefon uygulaması, "www.passo.com.tr" internet sitesinden temin edebileceği ifade edildi. Beşiktaş, Sarpsborg maçının bilet fiyatlarında indirime gitme kararı alındığını ve 165 TL olan en ucuz biletin 125 TL'ye düşürüldüğünü açıkladı.

1. Kategori 335TL

2. Kategori 305TL

3. Kategori 275TL

4. Kategori 245TL

5. Kategori 215TL

6. Kategori 185TL

7. Kategori 135TL

8. Kategori 125TL

VIP : 900TL

1903 A-E : 900TL

1903 B-D : 1000TL

1903 C : 1100TL

YORUMLAR

  • 0 Yorum