Beşiktaş'ta Dorukhan'sız antrenman

Siyah-beyazlı ekip, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nin bakımda olması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çalışırken Dorukhan Toköz antrenmanda yer almadı.

Beşiktaş'ta Dorukhan'sız antrenman
10 Temmuz 2019 - 18:28 - Güncelleme: 10 Temmuz 2019 - 18:34

Yeni sezon hazırlıklarını TFF'nin Riva'daki Tesisleri'nde sürdüren Beşiktaş'ın bu sabah yaptığı antrenmana adı transfer gündeminde çok sık yer alan Dorukhan Toköz katılmadı.

Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana koşuyla başlayan siyah-beyazlı futbolcular, daha sonra dayanıklılık çalışması yaptı.

Dar alanda kontrol pas ve top sürme çalışmasıyla devam eden idman, taktik programların yer aldığı organizasyonlarla noktalandı.

Sağ arka adalesinde sertleşme bulunan ve adı son günlerde çok sık olarak transferde geçen milli futbolcu Dorukhan Toköz, bireysel antrenör eşliğinde saha kenarında yürüyüş yaptı.

Ameliyat olan Burak Yılmaz'la birlikte, izinli Gary Medel ile Atiba Hutchinson da antrenmanda yer almadı.

Beşiktaş, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına Riva'da bu akşam yapacağı antrenmanla devam edecek.

Rıdvan Yılmaz'ın elmacık kemiğinde kırık

Öte yandan Beşiktaş'ın genç futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ın sağ elmacık kemiğinde kırık tespit edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol takımımızın yeni sezon hazırlıklarını gerçekleştirdiği Riva Hasan Doğan Tesisleri'nde, antrenman sırasında sakatlanan futbolcumuz Rıdvan Yılmaz'ın sağ elmacık kemiğinde kırık meydana geldi." yorumunda bulunuldu.

Rıdvan Yılmaz'ın, Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde yapılan tetkiklerin ardından ameliyat edilmesine karar verildiği de açıklandı.

Açıklamada, sakatlık yaşayan Rıdvan'ın yerine kampa Ahmet Gülay'ın dahil edildiği belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum