Bogdanovic kafaları karıştırdı

Fenerbahçe’nin basketboldaki süper yıldızı Bogdan Bogdanovic, Belgrad’daki bir basketbol kampının açılışında NBA konusunda karar veremediğini ancak sarı-lacivertli kulüpten ayrılabileceğini ima etti.

Bogdanovic kafaları karıştırdı
22 Haziran 2017 - 00:12 - Güncelleme: 22 Haziran 2017 - 00:14

Turkish Airlines EuroLeague’de şampiyon olarak tarihe geçen Fenerbahçe’nin Sırp yıldızı Bogdan Bogdanovic, “Fenerbahçe’ye geldiğimde bir gün Avrupa şampiyonu olurum, bir gün NBA’e gidebilirim umutlarıyla gelmiştim. NBA konusunda henüz kararımı vermedim. Belki bir yıl içinde, belki beş yıl içinde giderim. Çok fazla faktöre bağlı bir durum bu. Bazen zirvedeyken bırakmak en iyisidir. Partizan’dan da böyle ayrılmıştım. Belki şimdi de…” diyerek sarı-lacivertli takıma veda edebileceğinin sinyallerini verdi. 

“BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİLER”

Genç yıldız, sarı-lacivertli taraftarların kendisi için hazırladığı muhteşem video hakkında ise, “Fenerbahçe taraftarları akıl almaz. Benim için çok değerliler” ifadelerini kullandı. 

“YÜZDE 300’ÜMÜ VERDİM”

Sacramento Kings’ten mesajlar geldiğini belirten Bogdanovic, Eurohoops’un haberine göre, “Beni orada istiyorlar. Ancak kararımı vermedim. Temmuz’un 1’ine kadar herhangi bir pazarlığa girişemeyiz zaten. Fenerbahçe ile açık bir ilişkiye sahibiz. Kulüp için %300’ümü verdim. Eğer ayrılırsam şikayet edilecek hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

EuroLeague zaferini, lig macerasına döndükleri için tam olarak kutlayamadığından dert yanan Sırp yıldız, “Daha vaktimiz var onun için. Ama o gece kendimi inanılmaz hissettim. Avrupa’nın şampiyonu gibi hissettim. Fenerbahçe’ye bu hissi tatmak için gelmiştim” diyerek sözlerini noktaladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum