Brezilya Venezuella'ya takıldı

A Grubu'ndaki mücadelede ev sahibi Brezilya Salvador kentindeki karşılaşmada Venezuella'yla 0-0 berabere kaldı. Neymar'ın sakatlığı yüzünden yer almadığı turnuvada Brezilya'nın gol yollarında etkisiz kaldığı görüldü.

Brezilya Venezuella'ya takıldı
19 Haziran 2019 - 13:29 - Güncelleme: 19 Haziran 2019 - 13:45

Brezilya'da düzenlenen Copa America 2019'da grup maçlarına dün gece oynanan iki karşılaşma ile devam edildi.

A Grubu'ndaki mücadelede ev sahibi Brezilya Salvador kentindeki karşılaşmada Venezuella'yla 0-0 berabere kaldı.

Neymar'ın sakatlığı yüzünden yer almadığı maçta Brezilya'nın gol yollarında etkisiz kaldığı görüldü. Karşılaşmada ev sahibi ekibin ikinci yarıda bulduğu iki gol VAR uyarısıyla geçersiz sayıldı.

Gruptaki diğer mücadelede ise Peru Bolivya'yı 3-1 mağlup etti. Peru'nun gollerini 45. dakikada Paolo Guerrero, 55. dakikada Jefferson Farfan ve uzatma dakikalarından Edison Flores kaydetti. Bolivya'nın tek golü 28. dakikada Marcelo Moreno'nun penaltı vuruşuyla geldi.

Bu sonuçların ardından A Grubu'nda ikinci maçlar sonunda Brezilya 4 puanla liderliğini korurken, Peru da 4 puanla ikinci sırada yer aldı.

Turnuvada bu gece B Grubu'nda iki maç oynanacak. Kolombiya ile Katar TSİ 00:30'da, Arjantin ile Paraguay da TSİ 03:30'da karşı karşıya gelecekler. İki mücadele de TRTSPOR'dan naklen yayınlanacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum