Bursaspor'da Le Guen'i bekleyişi

Süper Lig’de bu sezon kabus gibi bir sezon geçiren Bursaspor, prensipte anlaştığı Fransız teknik direktör Paul Le Guen'in yarın Bursa'da olacağını bildirdi.

Bursaspor'da Le Guen'i bekleyişi
17 Haziran 2017 - 15:42

Bursaspor’dan aldınan bilgiye göre, bu akşam ülkesinde bir TV programına katılacak olan Guen, gelişini yarına erteledi. Paul Le Guen'e yolculukta eşlik etmek için İdari Menajer Hüseyin Gedik, Fransa'ya gittiği bilgisi paylaşıldı.

Gedik'in, Le Guen'e kulüp ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi vereceği, ikilinin yarın Bursa'ya ayak basacakları öğrenildi.

YARIN SON GÖRÜŞME

Yarın, Özlüce Tesisleri'nde kulüp başkanı Ali Ay ile bir araya gelecek olan Guen, son görüşmenin ardından yarın ya da pazartesi günü resmi sözleşmeyi imzalayacak.  Teknik adamın, yeni takımında görevine yarından itibaren başlaması bekleniyor.   


YILDIRAY SÜRPRİZİ

Bursaspor, sportif direktörlük görevine için eski milli oyuncu Yıldıray Baştürk'ü düşünüyor.

Bursaspor’un daveti üzerine Almanya'dan dün gece Bursa'ya gelen Yıldıray Baştürk, bir restoranda başkan Ali Ay ile bir görüşme gerçekleştirdi.

1 saat kadar süren toplantının ardından taraflar bu akşam tesislerde bir araya gelecek. Ali Ay’ın, Yıldıray Baştürk'e sportif direktörlük görevini bu akşamki görüşmede ileteceği öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum