Bursaspor'da transfere Le Guen engeli

Yeşil-beyazlıların detaylar dışında prensipte anlaşma sağladığı Paul Le Guen, bugün İstanbul’da Bursaspor Başkanı Ali Ay ile İstanbul'da bir araya gelecek. Fransız teknik adamın yönetimden, transfer konusunda aceleci olmamalarını istediği öğrenildi.

Bursaspor'da transfere Le Guen engeli
20 Haziran 2017 - 16:07 - Güncelleme: 20 Haziran 2017 - 16:09

Bursaspor'da teknik direktörlük koltuğuna oturmasına kesin gözüyle bakılan ve prensip anlaşmasına varılan Paul Le Guen, başkan Ali Ay ile bugün İstanbul'da son detayları görüşecek.

Fransa'nın Lyon kentinden uçakla İstanbul'a gelecek olan Le Guen ile Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve bazı yöneticilerle yemekte buluşacak.

Prensipte yapılan anlaşmanın detaylarını konuşacakları iki tarafın, her konuda uzlaşılması halinde deneyimli teknik adamın yarın Bursa'ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi. 

Bu arada Fransız teknik adamın yeşil-beyazlı yöneticilerden oyuncu transferinde aceleci olmamalarını istediği bildirildi. 

Le Guen'in, resmi sözleşmeyi imzaladıktan sonra transferlerle ilgili bir çalışma yapacağını yöneticilere bildirdiği de gelen bilgiler arasında.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Bursasporlu yöneticilerin görüştükleri oyunculardan perşembe gününe kadar süre aldıkları da öğrenildi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum