Bursaspor'un yeni başkanı Mesut Mestan

Mestan Başkan seçilmesinin ardından yaptığı konuşmada, "Sözleştiğimiz oyuncular var. Transfer tahtamızı açtırmak istiyoruz. Daha sonra transferleri yapacağız ve lige hazır bir şekilde başlayacağız. İmza aşamasına getirdiğimiz oyuncu ve teknik direktör elbette var." yorumunda bulundu.

Bursaspor'un yeni başkanı Mesut Mestan
23 Haziran 2019 - 13:40

Geride bıraktığımız sezon Spor Toto Süper Lig'den Spor Toto 1. Lig'e düşen Bursaspor'un Olağanüstü Genel Kongresi bugün yapıldı ve seçime tek aday olarak katılan Mesut Mestan yeni başkan seçildi.

Mestan başkan seçildikten sonra yaptığı konuşmada, "Bursaspor'a sahip çıktığınız için ve bu zorlu görevi bize layık gördüğünüz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum." 

"Sözleştiğimiz oyuncular var. Transfer tahtamızı açtırmak istiyoruz. Daha sonra transferleri yapacağız ve lige hazır bir şekilde başlayacağız. İmza aşamasına getirdiğimiz oyuncu ve teknik direktör elbette var."

"Bizim en büyük arzumuz 40-45 bin kombine satılması. Şampiyon olduğumuzda bu bize güç vermişti. Tüm kenti kenetlemeliyiz. Kenetleyelim ki eski günlerimize geri dönelim."

"Bursaspor camiasına hayırlı olsun. Tüm kongre üyelerimize teşekkür ediyorum. Esas süreç bundan sonra başlıyor. Bursaspor'u Süper Lig'e çıkarmak istiyoruz. Daha sonra da Bursaspor'u eski gücüne kavuşturmak." açıklamalarında bulundu.

Bursaspor'un kadrosunda bulunan Ertuğrul Ersoy, Yusuf Erdoğan, Umut Meraş gibi oyunculara yurt içi ve yurt dışından teklifler bulunuyor.

Öte yandan önceki Başkan Ali Ay ve Yönetim Kurulu Genel Kurul tarafından ibra edilmeyerek Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum