Cengiz Ünder hedefini açıkladı

Bu sezon müthiş bir grafik çizen Medipol Başakşehir’in milli yıldızı Cengiz Ünder, bayramda ziyaret ettiği baba ocağı Sındırgı'da hedefini yineledi… Ünder, “Hedefim Avrupa” açıklamasıyla yırt dışında oynamak istediğini bir kere daha belirtti.

Cengiz Ünder hedefini açıkladı
28 Haziran 2017 - 16:34

Altınordu'dan geçtiğimiz sezon Medipol Başakşehir'e transfer olan Cengiz Ünder Avrupa’da futbol oynamak istediğini tekrarladı. 

Ramazan Bayramı nedeniyle baba ocağı olan Sındırgı'da ziyaretler yapan 19 yaşındaki genç oyuncu, yakınlarıyla hasret giderdi. 

Akrabalarını ziyaret eden Cengiz Ünder daha sonra Yörükler Derneği'ne uğradı. Burada dernek Başkanı Sayim Akkuş, Cengiz'e üzerinde isminin yazılı olduğu 'yörük şalı' hediye etti ve kendisiyle gurur duyduklarını söyledi.

Genç yıldız sohbet esnasında transfer haberleriyle ilgili açıklamalarda da bulundu. Avrupa kulüplerinden geldiği belirtilen teklifleri medyadan takip ettiğini söyleyen Cengiz, Fanatik’in haberine göre, “Şu anda kesinleşmiş bir şey yok. Menajerler görüşmelerini sürdürüyor. Avrupa'da bir takımda oynayıp ülkemi en iyi şekilde temsil etmek isterim” ifadelerini kullandı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum