Cengiz Ünder Roma'ya resmi imzayı attı

Roma’nın yeni transferi olan milli oyuncumuz Cengiz Ünder, resmi sözleşmeyi imzaladı.

Cengiz Ünder Roma'ya resmi imzayı attı
16 Temmuz 2017 - 13:35 - Güncelleme: 16 Temmuz 2017 - 15:45

Medipol Başakşehir’den Roma’ya transfer olan 20 yaşındaki Cengiz Ünder, İtalyan kulübüyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Roma kulübünün yaptığı resmi açıklamada “Roma, İstanbul Başakşehir'de forma giyen Cengiz Ünder'i transfer ettiğini memnuniyetle açıklar. Türk futbolcu, kendisini 30 Haziran 2022'ye kadar sarı-kırmızılı takıma bağlayan sözleşmeye imza attı” ifadeleri kullanıldı.

Transfer maliyeti de açıklamada yer buldu. İtalyan kulübü, Cengiz için Medipol Başakşehir ile 13.4 milyon Euro net, 1.5 milyon Euro da ek bedel karşılığında anlaşıldığını duyurdu.

“KALİTEMİ ORTAYA KOYACAĞIM”

Cengiz Ünder de imza töreninde açıklamalarda bulundu. Roma’nın yeni 17 numarası Cengiz “Roma'da olmaktan çok mutluyum ve burada taraftarlara kendimi gösterecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bütün kalitemi ortaya koyacağım" dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ BİR OYUNCU”

Bu transferde başrolde yer aldığı bilinen Roma’nın Sportif Direktörü Monchi ise Cengiz Ünder için “Cengiz’in gelişinden dolayı son derece mutluyuz. Çok önemli teknikleri olan bir oyuncu” diye konuştu.


TWITTER’DAN CENGİZ PAYLAŞIMI

Roma, resmi Twitter hesabından Cengiz’in attığı golleri yayınlarken, milli oyuncumuzun isminin telaffuzunu da oyuncunun kendi ağzından söylediği bir video yayınladı. Bu sayede Roma taraftarları Cengiz Ünder isminin doğru telaffuzunu öğrendi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum