City Juventus'un yıldızını bitirmek üzere

Sözleşmesi sona eren birçok oyuncusuyla yolları ayıran Manchester City, Juventus'tan Dani Alves'i transfer ederek boşlukları doldurmak istiyor.

City Juventus'un yıldızını bitirmek üzere
18 Haziran 2017 - 11:28

Sözleşmesi sona eren 5 oyuncuyla yolları ayıran Manchester City'de teknik direktör Pep Guardiola, sağ beki eski oyuncusu Dani Alves'i transfer ederek güçlendirmek istiyor. Bu transferde büyük aşama kaydeden İngilizler, yakın bir zaman içerisinde resmi açıklamayı yapabilir. 

5 MİLYON POUND'A BİTİYOR

The Guardian'ın haberine göre savunmanın sağ tarafındaki iki oyuncusu Bacary Sagna ve Pablo Zabaleta'nın biten sözleşmelerini yenilemeyen Manchester City, Tottenham'ın milli futbolcusu Kyle Walker transferini tamamlayamadı ve bu sebeple Pep Guardiola, Barcelona'dan eski oyuncusu Dani Alves'i istedi. Brezilyalı oyuncuyu satmaya sıcak bakan Juventus ile görüşen İngilizler yaklaşık 5 milyon Pound'luk bonservis bedeliyle transferi bitirme aşamasına geldi.

İKİ YILLIK KONTRAT İMZALAYACAK

Eski hocası Pep Guardiola ile yeniden çalışmaya çok sıcak bakan Dani Alves ile iki yıllık kontrat imzanlanması bekleniyor. 

BAŞARILI FORMUNU SÜRDÜRDÜ

Kulüp kariyerinde kazandığı 31 kupayla bu alanda en çok zafere ulaşan futbolculardan biri olan Dani Alves, geçtiğimiz sezon Juventus ile iki kupa kaldırırken çıktığı 33 maçta 6 gol atıp 6 da asist yapmayı başardı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum