City karşısında Tottenham'a ikinci VAR piyangosu

Premier Lig'de 2. Hafta'nın en önemli maçında Manchester City ile Tottenham 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin uzatma dakikalarında Gabriel Jesus'un attığı gol, iki takım arasında Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında olduğu gibi yine VAR uyarısıyla geçersiz sayıldı.

City karşısında Tottenham'a ikinci VAR piyangosu
17 Ağustos 2019 - 21:32 - Güncelleme: 17 Ağustos 2019 - 22:21

Premier Lig'de 2. Hafta'nın en önemli maçında Manchester City ile Tottenham 2-2 berabere kaldı.

El Ittihad Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 20. dakikasında de Bruyne'ün pasında Raheem Sterling Manchester City'yi 1-0 öne geçirdi.

23. dakikada Lamala Ndombele'den aldığı pasla skoru eşitledi: 1-1

35. dakikada yine De Bruyne'ün pasında bu kez Agüero City'nin ikinci golünü kaydetti: 2-1

56. dakikada Lamela'nın kullandığı korner atışında oyuna yeni giren Lucas Moura Tottenham adına skoru bir kez daha eşitledi: 2-2

Mücadelede uzatma dakikaları oynanırken Manchester City'nin De Bruyne ile kullandığı topu Laporte içeriği indirdiği topta Gabriel Jesus takımını 3-2 öne geçirdi.

Önce geçerli sayılan gol, VAR uyarısı sonrası Laporte'nin elle oynadığı gerekçesiyle hakem Michael Olivier tarafından iptal edildi ve mücadele 2-2 sonuçlandı.

İki takım arasında bu sezon Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında yine Manchester'da oynanan mücadelenin uzatma dakikalarında Manchester City Agüero ile turu getiren golü bulmuş ancak VAR uyarısıyla gol iptal edilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum