Club Brugge - Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda?

Temsilcimiz Başakşehir, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde yer almak için zorlu bir sınava çıkacak. Club Brugge ile tur mücadelesi verecek olan Başakşehir’in maçı dair tüm detaylar haberimizin detayında…

Club Brugge - Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda?
19 Temmuz 2017 - 10:46

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş’ın ardından 2. sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi’ne ön elemeli olarak katılma hakkı kazanan Başakşehir, tur için sahaya çıkıyor.

Kadrosunu Clichy, Elia, Chedjou, Tunay, Gökhan İnler, Mevlüt Erdinç gibi isimlerle güçlendiren temsilcimiz, İsviçre’de çekilen kura sonucu Belçika ekibiyle Club Brugge’le karşılaşacak.

Club Brugge’le play-off için karşı karşıya gelecek olan Başakşehir, ilk mücadelesini 26 Temmuz’da Belçika’da, rövanşı ise 2 Ağustosta İstanbul’da oynayacak.

CLUB BRUGGE – BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Club Brugge – Başakşehir maçı 26 Temmuz Çarşamba günü saat 22:00’da oynanacak. Mücadelenin yayın hakları konusunda bir bilgi paylaşılmazken TRT 1’de yayınlanması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.

RAKİP CLUB BRUGGE

Belçika Ligi Şampiyonluk Grubu’nda Anderlecht’in ardından ikinci olan Club Brugge ön eleme turuyla Şampiyonlar Ligi bileti aldı.

Hazırlık döneminde 4 hazırlık karşılaşması oynayan Belçika temsilcisi 3 galibiyetle hazır bir görüntü çizdi. Belçika ekibinde en tehlikeli oyuncu profilinde sezonu 16 golle tamamlayan Jose Izquerdo gösteriliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum