Cristiano Ronaldo'ya PSG kancası

Real Madrid’den sürpriz bir kararla ayrılmak istediğini açıklayan ve Manchester United’ın istediği söylenen Portekizli futbolcuya Paris Saint Germain de talip oldu.

Cristiano Ronaldo'ya PSG kancası
23 Haziran 2017 - 12:03 - Güncelleme: 23 Haziran 2017 - 16:53

Vergi kaçakçılığı suçlamasının ardından İspanya’dan ayrılmaya karar veren Cristiano Ronaldo için eski kulübü Manchester United’ın ardından PSG de devreye giriyor.

“PARA SORUN DEĞİL”

Şu anda Konfederasyon Kupası’nda olan Cristiano Ronaldo, İspanya’ya döner dönmez Real Madrid başkanı Perez ile ayrılık konusunu görüşecek. Marca’nın haberine göre Ronaldo, PSG’nin “Para sorun değil” teklifini başkana iletecek ve Paris’e gitmek için izin isteyecek.

MANCHESTER UNITED TAKİPTE

Portekizli dünya yıldızı için tetikte olan bir diğer kulüp de Manchester United. Geçtiğimiz günlerde İngiliz kulübünün eski oyuncusu Ronaldo için 200 milyon Euro barajını aşabileceği haberleri çıkmıştı. Real Madrid tarihinin en golcü oyuncusuna Çin’den de ilgi olduğu belirtilirken, Madrid başkanı Perez oyuncusunu yalnızca 1 milyar Euro’luk bir teklife bırakacaklarını açıklamıştı.

PSG, MBAPPE’YE REKOR BEDELLE TALİP

Bu arada, PSG’nin, Monaco’da bu seneki performansıyla birçok Avrupa devinin transfer listesine birinci sıradan giren Kylian Mbappe’ye de talip olduğu öğrenildi.




Bu sezon Fransa’da Paris Saint Germain hegemonyasını bitiren Monaco’nun en iyilerinden olarak büyük ilgi toplayan Mbappe için bonservis bedeli olarak konuşulan rakam ise tam 135 milyon Euro. Eğer transfer bu rakamla gerçekleşirse, bir rekor kırılacak.


YORUMLAR

  • 0 Yorum