Deniz Türüç: İnanılmaz bir atmosfer vardı

İM kayserisporlu futbolcu, "Tüm takım arkadaşlarıma, Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Ne yapıp, edip, bu maçı iyi oynayarak kazanmak istiyorduk. Fransa ve İzlanda maçını da Allah'ın izniyle geçtikten sonra hedefimize bir adım daha yaklaşacağız." diye konuştu.

Deniz Türüç: İnanılmaz bir atmosfer vardı
25 Mart 2019 - 22:14 - Güncelleme: 26 Mart 2019 - 11:49

A Milli Takımımız EURO 2020 Elemeleri'ndeki ikinci maçında Eskişehir'de Moldova'yı 4-0 yenerken sahanın en iyi isimlerinden biri de iki asist yapan ve milli formayı 4. kez giyen Deniz Türüç'tü. İkinci yarıda Cenk ve Kaan'la bulduğumuz iki kafa golünün ortalarını yapan İM Kayserisporlu futbolcu teknik direktör Şenol Güneş'in verdiği şansı da iyi kullanmış oldu.

26 yaşındaki Deniz maçtan sonra yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu:

"Gençlerle tecrübeliler arasında iyi uyum sağlanıyor, Şenol hocayı anlatmaya gerek yok, bunları en iyi yapmayı bilen biri. Bana şans verdiği için de ona çok teşekkür ediyorum. Daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum."

"Tüm takım arkadaşlarıma, Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir atmosfer vardı. Ne yapıp, edip, bu maçı iyi oynayarak kazanmak istiyorduk. Fransa ve İzlanda maçını da Allah'ın izniyle geçtikten sonra hedefimize bir adım daha yaklaşacağız."




YORUMLAR

  • 0 Yorum