Deschamps: Türkiye sonuna kadar hak etti

Fransız teknik adam, "Türkiye bugün ortaya koyduğu oyunla 3 puanı hak etti. Sonuna kadar onları tebrik ediyorum. Karşınızda kim olursa olsun her şeyinizi sahaya yansıtmanız gerekir. Rakibimiz sahaya kalite koydu. Bugün bu oyunla kazanamazdık." diye konuştu.

Deschamps: Türkiye sonuna kadar hak etti
09 Haziran 2019 - 00:06

A Milli Takımımız'ın EURO 2020 Grup Elemeleri'nde Konya'da Fransa'yı 2-0 mağlup etmesinin ardından rakip takım teknik direktörü Didier Descamps açıklamalarda bulundu.

Fransız teknik adamın açıklamaları şu şekilde:

"Türkiye bugün ortaya koyduğu oyunla 3 puanı hak etti. Sonuna kadar onları tebrik ediyorum. Karşınızda kim olursa olsun her şeyinizi sahaya yansıtmanız gerekir. Rakibimiz sahaya kalite koydu. Bugün bu oyunla kazanamazdık."

"Mağlubiyet için bahaneye gerek yok. Atmosferin böyle olacağını biliyorduk. Zor bir maçtı. Sezon sonu ve herkes zorluklar yaşıyor. Bunlar bahane kabul edilemez."

"Her maçın kendi senaryosun var. Türk Milli Takımı her şeyi çok iyi yaptı. İyi hucum ve savunma yapamadık. Gol atamadan maç tamamlamamız nadir olur. Yarattığımız pozisyonlar çok yetersiz. Biz iyi hücum edemedik, Türkiye de çok iyi savunma yaptı."


YORUMLAR

  • 0 Yorum