Diagne ve Trezeguet antrenmana çıkmadı

Dün Galatasaray ile iki oyuncu için yoğun pazarlıklar yapan Kasımpaşa Yönetimi Diagne için 13 milyon euro, Trezeguet için de 12 milyon euro bonservis ücreti talep etmişti. Görüşmeler bugüne sarsarken iki yıldız oyuncu Kasımpaşa'nın bugünkü idmanında yer almadılar.

Diagne ve Trezeguet antrenmana çıkmadı
30 Ocak 2019 - 15:34

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında sergilediği futbolla herkesin dikkatini çeken ancak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapamayan Kasımpaşa'da takımın en önemli iki oyuncusu Diagne ve Trezeguet ile ilgili ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor.

Dün Galatasaray ile iki oyuncu için yoğun pazarlıklar yapan Kasımpaşa Yönetimi Diagne için 13 milyon euro, Trezeguet için de 12 milyon euro bonservis ücreti talep etmişti. Sarı-kırmızılı kulüp de belli bir miktar paranın yanı sıra Eren Derdiyok ve Fenerbahçe'nin ön anlaşma sağladığı Serdar Aziz'i Kasımpaşa'ya önermişti.

Görüşmeler bugüne sarsarken iki yıldız oyuncu Kasımpaşa'nın bugünkü idmanında yer almadılar. Spor Toto Süper Lig'in 20. Haftası'nda DG Sivasspor ile karşılaşacak olan lacivert-beyazlı ekipte izinli olan Olivier Veigneau da antrenmanda yer almadı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum