Dilmen: Federasyon bombayı eline aldı

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de ağırladığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası NTV Spor’da karşılaşmayı yorumlayan Rıdvan Dilmen, Futbol Federasyonu'nun Başakşehir'in şampiyonluk şansı devam etmesine rağmen Beşiktaş'ın eline Gaziantep'te 27 bin bilet verilmesini eleştirdi.

Dilmen: Federasyon bombayı eline aldı
27 Mayıs 2017 - 20:46 - Güncelleme: 27 Mayıs 2017 - 22:16

İşte usta yorumcunun karşılaşma sonrası açıklamaları…

Bugün her sonuç çıkabilirdi. Fenerbahçe de, Trabzonspor da kazanabilirdi. Rus ruleti gibi bir maçtı. 

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı seyircisiz, iddiasız bir maçtı. Aslında iki takım için de üzücü bir sezondu. 

İyi futbol olmadı. Fenerbahçe üçüncülük, Trabzon için 4.'lük önemli. İlk 7 belirlendi. Beşiktaş kazanırsa şampiyon oluyor. Hak etiği şekilde . Abdulah Avcı da çok rotasyon yaptı. 10 kişilik rotasyon yapmasın rağmen kazanmasını bildi. 

Beşiktaş yarın kazanırsa tur atıyor, hak ettiği şekilde. Bazı endişelerim var. Beşiktaş'ın formasına ve armasına son derece saygılıyım. Federasyon ve Kulüpler Birliği bir bombayı aldı eline. Bugüne kadar Başakşehir'in şampiyonluk şansı var mı, var. Siz niye yarın için Beşiktaş'ın eline 27 bin bilet veriyorsunuz.

Şampiyon belli olsa vermeniz normal. Önüne geçemeyeceğiniz bir bomba koydunuz eline. Seneye Fenerbahçe, Galatasaray diyecek ki, 'Ben Sivas'a gidiyorum bana bu kadar bilet ver'

Beşiktaş'a saygım var, taraftara saygım var, ama bu ayrı konu.

Milli takım her şeyden önemli. Makedonya ile maç alıyorsunuz. Programı uzattınız. Ligler Avrupa'da bitti. Bizde uzadı. 5 haziranda milli maç aldık. Doğru bir maç. Ama milli takım Perşembe  toplanıyor yurt dışındakiler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum