Dünyaca ünlü yıldız Antalyaspor'a geliyor

Spor Toto Süper Lig takımı Antalyaspor, transferde bombayı patlatmak üzere. İddialara göre, kırmızı beyazlı takım bir dönem Arsenal, Sevilla, Manchester City gibi takımların formasını giyen Fransız yıldız Samir Nasri'nin peşinde.

Dünyaca ünlü yıldız Antalyaspor'a geliyor
19 Ağustos 2017 - 21:39 - Güncelleme: 20 Ağustos 2017 - 17:49

Transfer çalışmaları içinde 10 numaraya odaklanan Antalyaspor yönetimi, Jose Sosa'nın bir türlü ikna edilememesi üzerine rotasını bir başka dünyaca ünlü yıldıza kaydırdı. Daha önce Arsenal, Manchester City, Sevilla, Marsilya gibi kulüplerin formasını giyen Samir Nasri'nin Antalyaspor'un gündemindeki 10 numara olduğu iddia edildi.

Takvim'in haberine göre; bonservisi Manchester City'de olan ve geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren Nasri'nin transferinde en büyük sıkıntı yüksek maaş talebi. Antalyaspor sportif direktörü Servet Çavuşoğlu bu transfer için tüm imkanları zorlarken, transferin tamamlanması için bütün şartların zorlandığı gelen haberler arasında. Antalyaspor'un menajer aracılığıyla oyuncuya 2 yıl için 7 milyon euro önerdiği iddia ediliyor. Fransız yıldızın önümüzdeki hafta Antalyaspor'un bu teklifine yanıt vereceği bildirildi.

30 yaşındaki Fransız futbolcu Nasri'nin bonservisi Premier League ekiplerinden Manchester City'nin elinde. Geçen sezon Sevilla'ya kiralık olarak giden Nasri, İspanya'da 31 maçta 3 gol atıp, 3 de asişt yapmıştı. Geçen sezonki transfer döneminde adı yine ülkemiz takımlarından Beşiktaş işe anılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum