Elazığspor evinde Balıkesir'e takıldı

TFF 1. Lig’de haftanın ilk maçında Elazığspor konuk ettiği Balıkesir Baltok ile 2-2 berabere kalıp puan kaybetti. Gecenin diğer maçında ise İstanbulspor, Gazişehir Gaziantep'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Elazığspor evinde Balıkesir'e takıldı
15 Eylül 2017 - 21:38

Ligin güçlü takımlarından Elazığspor, TFF 1. Lig’in 5 haftasında ağırladığı Balıkesirspor ile maçın uzatma dakikalarında yediği golle 2-2 berabere kaldı.

Ev sahibi ekip, daha karşılaşmanın ilk dakikasında öne geçti. Balıkesirspor’dan Glumac topu kendi ağlarına gönderince Elazığspor 1-0 öne geçti. 

İlk dakikada gelen şok gol sonrası oyunda eşitliği sağlamaya çalışan Balıkesir Baltok, ataklarını yoğunlaştırsa da Elazığspor kalecisi Soner ve defans buna izin vermedi. 

İlk 45 dakika eve sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 

PENALTI BERABERLİĞİ GETİRDİ

İkinci yarıda kırmızı-beyazlılar beraberlik için rakip kaleye gelmeye başladı. Karşılıkla ataklarla geçen ikinci yarıda konuk ekip penaltı atışı kazandı. 56’da oyuna giren Nizamettin Çalışkan, takımının beraberlik golüne 61. dakikada beyaz noktadan kullandığı atışla imzasını attı. 

Bu gol sonrası kendine gelen Elazığspor, tekrar öne geçmek için baskısını arttırdı. Sezonun ilk maçı sonrası mağlubiyet yüzü görmeyen Elazığspor aradığı gole 72’de ulaştı. 

UZATMADA YIKILDILAR

Bu dakikada Andreas Tatos durumu 2-1’e getiren golü Balıkesir ağlarına bıraktı. 

Artık maçın son saniyeleri oynanırken ev sahibi Elazığspor ağlarında gördüğü golle adeta yıkıldı. Bu gol maçın da skorunu belirledi: 2-2. 

Ev sahibi ekip bu beraberlikle puanını 10'a yükseltirken, üçüncü sıraya da yer aldı.

Balıkesirspor ise son dakikada bulduğu golle sıralamada 7 puanda ve 10. sırada yer aldı. 

İSTANBULSPOR SON ANDA GÜLDÜ

Gecenin diğer maçında ise İstanbulspor konuk ettiği Gazişehir Gaziantep’u 1-0’la geçti. 

Karşılaşmanın tek golünü 81’de Sinan Osmanoğlu kendi kalesine atarken, ev sahibi ekip 7 puana ulaşıp,  puanla 7. sırada yer aldı. 

 Gaziantepspor ise 5 puanla ulaşıp 10. basamakta kendine yer buldu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum