Elia: Fenerbahçe'yi kabul etmedim çünkü...

Medipol Başakşehir'in yeni transferi Eljero Elia, kendisini transfer etmek isteyen Fenerbahçe’nin teklifini neden kabul etmediğini açıkladı. Elia, “Transfer yapmadan önce oyuncu satmaları gerekiyormuş. Akışına bırakamazdım” dedi.

Elia: Fenerbahçe'yi kabul etmedim çünkü...
28 Haziran 2017 - 21:05

Başakşehir’in yeni transferi Eljero Elia, Hollanda basınına konuştu. Feyenoord'dan ayrılmak için iyi nedenleri olduğunu söyleyen 30 yaşındaki yıldız , “Ayrıca Fenerbahçe ile de konuştum. Transfer yapmadan önce oyuncu satmaları gerekiyormuş ve daha yeni yeni okula giden çocuklarım için durumu açıklığa kavuşturmak istedim. Akışına bırakamazdım” açıklamasında bulundu. 

İstanbul'a gelmeden önce yaşanan terör olayları hakkında vatandaşlarıyla konuştuğunu dile getiren Elia, “Sneijder ve de Jong ile konuştum. İstanbul'da yaşananların fazlasıyla abartıldığını söylediler. Belçika'da, İngiltere veya İtalya'da da oluyor. Artık güvenli değil” dedi.

Tecrübeli kanat oyuncusu, “Başakşehir'de yaratıcı, belirleyici ve genç oyunculara önem veren birisiyle tanıştım. Ve Feyenoord'a göre de daha fazla para veriyorlar. Türkiye kazançlı. gerçekler bunlar” diyerek sözlerini noktaladı. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum