Eljif Elmas: Bu derbide oynadığım için çok mutluyum

Genç yıldız adayı, "Bu derbide oynadığım için çok mutluyum, ilk kez oynadım. Gol attığım için de mutluyum. Bu seriyi devam ettirdiğim için de mutluyum, inşallah uzun süreler devam eder." diye konuştu.

Eljif Elmas: Bu derbide oynadığım için çok mutluyum
14 Nisan 2019 - 21:25 - Güncelleme: 15 Nisan 2019 - 10:59

Spor Toto Süper Lig'in 28.Haftası'nda Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde takımının beraberlik golünü atan Eljif Elmas maçın ardından yayıncı kuruluya konuştu.

Eljif şunları söyledi:

"Bu derbide oynadığım için çok mutluyum, ilk kez oynadım. Gol attığım için de mutluyum. Bu seriyi devam ettirdiğim için de mutluyum, inşallah uzun süreler devam eder."

Dirar: Çok zor bir yıl geçiriyoruz

Nabil Dirar da maçın zorluğuna dikkat çekerek şunları söyledi:

"Çok zor bir yıl geçiriyoruz, bu akşam da bu özel yılın en önemli akşamına çıktık. Bu kulübün imajını doğru bir şekilde yansıtabilmek istiyorduk, bu sezonu biraz affettirme günü olacaktı bizim için. 10 kişiyle biraz zor oldu ama birlikteliğimiz iyiydi."

"10 kişi olduğumuzu düşünürsek, iyi bir skor aldığımızı düşünüyorum."

"Başkanımız maç sonunda yanımıza geldi ve bizi tebrik etti. 10 kişiyle iyi savaştık gerçekten, saha içinde her şeyimizi verdik. Takımımla gurur duyduğumu söyleyebilirim, aynı zamanda taraftarımızla da gurur duyuyorum. Bugün daha da büyük, daha ateşli destek gördük."

YORUMLAR

  • 0 Yorum