Emre Can: Bu sadece yeni bir meydan okuma

Emre, “Klopp ayrılığım konusunda hayal kırıklığı yaşadı. Kalmamı istiyordu ama kararımı kabul etti. Bu kararımın ona veya Liverpool’a karşı alınmış olmadığını biliyordu. Bu benim için sadece yeni bir meydan okuma.” diye konuştu.

Emre Can: Bu sadece yeni bir meydan okuma
10 Nisan 2019 - 16:35

Juventus'un Türk asıllı yıldızı Emre Can bu gece Amsterdam'da Ajax'a karşı oynayacakları Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Emre Can'ın açıklamaları şöyle:

“Klopp ayrılığım konusunda hayal kırıklığı yaşadı. Kalmamı istiyordu ama kararımı kabul etti. Bu kararımın ona veya Liverpool’a karşı alınmış olmadığını biliyordu. Bu benim için sadece yeni bir meydan okuma.”

"Irkçılık dünyanın her yerinde yaşanabilir. Nasıl göründüğünüzün, nereden geldiğinizin, hangi dine inandığınızın veya teninizin renginin bir önemi yok, hepimiz insanız. Buna saygı duymayan her kim varsa geri zekalıdır ve futbol sahalarından uzak durmalıdır."

"Cristiano Ronaldo'nun etkisi muazzam. Şehirde, kulüpte, ligde herkes onu konuşuyor. Herkes oyunculuğundan bahsediyor ama benim için önce insanlığı geliyor, çok arkadaş canlısı birisi"

"Jürgen Klopp'un Liverpool'daki ağır antrenmanlarından şikayetçiydim ama Juventus'ta işler daha da zor."

YORUMLAR

  • 0 Yorum