Emre Mor için yeni iddia

Adı Fenerbahçe, Galatasaray ve Inter ile sıkça anılan Milli futbolcu Emre Mor’a, tanıdık bir ismin talip olduğu öne sürüldü.

Emre Mor için yeni iddia
17 Ağustos 2017 - 10:05 - Güncelleme: 17 Ağustos 2017 - 10:10

Alman basınında çıkan haberlere göre Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Zenit, Emre Mor’u transfer etmek için girişimlere başladı.

Zenit iddiası

Yılan hikayesine dönen Emre Mor transferine bir oyuncu daha girdi. Etkili bir kadro kurmak için bu transfer döneminde hiçbir masraftan kaçınmayan Zenit,’in, Emre Mor’a talip olduğu öne sürüldü. Alman Kicker’a göre Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Rus kulübü, futbolcuyu renklerine bağlamak için Borussia Dortmund’a reddedilmesi güç bir teklif yapabilir. Emre’nin kariyer planlamasında Rusya’nın olmadığı biliniyor.

"Bizim oyuncumuz"

Öte yandan Borussia Dortmund’un teknik direktörü Peter Bosz, Emre Mor hakkında Alman basınına konuştu. Emre’nin halen kendilerinin futbolcusu olduğunun altını çizen Bosz, “Inter ile görüşmelerimiz durmuş gibi gözüküyor. O hala bizim futbolcumuz ve çalışmalarını sürdürüyor” diye konuştu.

Bilindiği gibi Emre Mor'la  Inter'le anlaştığı ileri sürülmüş, ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

Fenerbahçe de teklif yaptı

Emre Mor ile ciddi şekilde ilgilenenen bir diğer kulüp ise Fenerbahçe. Uzun süredir yıldız oyuncuyu kadroya katmak için Dortmund yönetimini ikan etmeye çalışan Fenerbahçe, son teklifini yaptı ve beklemeye geçti. Sarı-Lacivertliler’in yaptığı son teklifin bir yıllık kiralama bedeli olarak 2 milyon Euro ve 8 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu olduğu belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum