Emre Mor kampa katıldı

Celta Vigo, resmi internet sitesi aracılığıyla takımın önümüzdeki hafta A Toxa Adası'nda gerçekleştireceği sezon öncesi hazırlık kampının kadrosuna 21 yaşındaki Emre Mor'u da dahil ettiğini duyurdu.

Emre Mor kampa katıldı
15 Temmuz 2019 - 13:55

Yeni sezon hazırlıklarını ve transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın La Liga ekiplerinden Celta Vigo'dan kiralık olarak kadrosuna katma konusunda anlaştığı Emre Mor'la ilgili sorunlar bitmiyor.

Milli oyuncunun menajerlik şirketinin, kendilerinin devreden çıkarılması karşısında gösterdikleri tepki sonrası Celta Vigo da farklı bir tutum sergiledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in TRT Spor'a yaptığı açıklamayla duyurduğu transfer, Emre Mor'un bağlı bulunduğu WBD Capital adlı menajerlik şirketiyle yaşadığı problem nedeniyle uluslararası bir krize dönüşmüştü.

Söz konusu şirketin konuyu yargıya taşıyacağını ilan etmesinin ardından Celta Vigo Yönetimi'nden de milli futbolcuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

İspanyol kulübü, resmi internet sitesi aracılığıyla takımın önümüzdeki hafta A Toxa Adası'nda gerçekleştireceği sezon öncesi hazırlık kampının kadrosuna 21 yaşındaki Emre Mor'u da dahil ettiğini duyurdu.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan bir başka milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun da kadroda bulunduğunun belirtildiği açıklamada 20 Temmuz'da İspanya 2. Lig takımlarından CD Lugo'yla bir hazırlık maçı oynanacağı da duyuruldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum