Emre Mor'un menajeri Fenerbahçe kulüp binasında

Fenerbahçe'nin anlaşma sağlayamadığı Jeremain Lens'in lerine düşündüğü sağ kanat adaylarından biri olan milli futbolcunun menajeri Muzzy Özcan sarı-lacivertli yöneticilerle masaya oturdu.

Emre Mor'un menajeri Fenerbahçe kulüp binasında
28 Haziran 2017 - 13:34

Fenerbahçe'de geçin sizonun ara transfer döneminden beri adı gündemden hiç düşmeyen Emre Mor konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

NTV Spor'un haberine göre, milli futbolcunun menajeri Muzzy Özcan, bugün öğlen saatlerinde Fenerbahçe Kulüp binasına giderek Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım cee sarı-lacivertli yöneticiler ile görüştü.

Geçen sezon kiralık olarak oynattığı Jeremain Lens ile geleçek sezon için bir türlü anlaşamayan ve sağ kanat için alternatif arayışlarını hızlandıran Fenerbahçe'nin bu mevikdeki adaylarından biri de Emre Mor'du.

Fenerbahçe'nin Emre Mor için satın alma opsiyonu ile kiralık olarak oynatmayı planladığı, genç futbolcunun menajeri ile anlaşma sağlanması halinde Borussia Dortmund'la son pazarlıklar için masaya oturulacağı öğrenildi.

Emre Mor'un Fenerbahçe'den yıllık 4 milyon Euro ücret talep ettiği, Fenerbahçeli yöneticilerin bu rakamda indirim istediği sızan haberler arasında.

YORUMLAR

  • 0 Yorum