Ergezen'den Dorukhan ve Abdülkadir açıklaması

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'le, Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür'ün menajerliğini üstlenen Necdet Ergezer Radyospor'a açıklamalarda bulundu.

Ergezen'den Dorukhan ve Abdülkadir açıklaması
19 Haziran 2019 - 16:05

Spor Toto Süper Lig'de geride bıraktığımız sezon gösterdikleri başarılı performansla hem A Milli Takım'a yükselen hem de Avrupa kulüplerinin gözdesi haline iki futbolcuyla ilgili bugün önemli bir açıklama geldi.

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz'le, Trabzonspor'un genç yeteneği Abdülkadir Ömür'ün menajerliğini üstlenen Necdet Ergezer Lig Radyo'ya açıklamalarda bulundu.

Ergezer, ''Dorukhan şimdilik sadece İtalyan kulüplerinin radarında. Udinese, Dorukhan için 7 milyon euro bonservis ve 1 milyon euro performans bonusu teklif etti ancak Beşiktaş teklifi yeterli bulmadı.'' yorumunda bulundu.

Necdet Ergezer Abdülkadir için de teklifler olduğunu dile getirdi ve "Monaco Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a 16 Milyon Euro + 3 Milyon Euro bonus ve sonra ki satışından pay teklif etti fakat Ahmet Ağaoğlu kabul etmedi." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum