Fatih Terim'e sürpriz talip

Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde teknik direkörü Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Evkur Yeni Malatyaspor tarafından, Fatih Terim'in de bulunduğu bir liste hazırlandı

Fatih Terim'e sürpriz talip
15 Eylül 2017 - 16:31

Önemli isimler gündemde

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Evkur Yeni Malatyaspor, yeni hoca arayışında. İsimli bir hocayla çalışmak isteyen Yeni Malatyaspor yönetiminin, eski Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i listesinin başına aldığı öğrenildi. Ligin yeni ekibinin ayrıca; Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Özdilek, Yılmaz Vural ve İrfan Buz gibi isimleri 'yedekte' tuttacağı öğrenildi. Yeni Malatyaspor'un yeni hocası önümüzdeki günlerde belli olacak.

Geçici hoca belli oldu

Ertuğrul Sağlam'ın şok ayrılığının ardından takımı bu haftaki maça kimin çıkartacağı merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada kulübün sportif direktörü Ali Ravcı'nın, yeni hoca bulunana kadar takımın başına geçeceği öğrenildi. Bursaspor maçı hazırlıklarını son hızda devam ettiren takımın antrenmanlarını şimdilik U-21 takımının hocası Hakan Çalışkan yönetiyor. Bu hafta Bursaspor'u konuk edecek Evkur Yeni Malatyaspor, yeni stadında ilk kez maça çıkacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum