Fatih Terim: Umarım onlar da yapar

Galatasaray Teknik Direktörü, "Hem Feghouli hem de Henry hat-trick yaptı. İnşallah Diagne ve Mitroglou da hat-trick yapar." diye konuştu.

Fatih Terim: Umarım onlar da yapar
17 Şubat 2019 - 21:53

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih terim 4-1 kazandıkları Kasımpaşa maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Hem Feghouli hem de Henry hat-trick yaptı. İnşallah Diagne ve Mitroglou da hat-trick yapar."

"3 günde bir maç oynamak kolay değil. Sadece fizik olarak değil mental olarak da iyi yönetmek gerekiyor. Oyuncularımı kutluyorum,hiç kolay değil. Yüreklerini ortaya koyuyorlar. Ne kadar kadro geniş olursa olsun, ki bizim ki yeni yeni genişliyor, özveriye ihtiyaç var"

"666 pas yapmışız, 597'si isabetli olmuş. Bu pas yüzdesi bizim oyunumuzun anahtarı."

"Herkese ihtiyacımız var"

"Selçuk İnan 11 kilometre koşmuş, son dönemlerde böyle bir rakamı yok, memnunum. Donk stoper ve orta saha olarak kullandığım bir oyuncu. Herkese ihtiyacımız var. Beklerimizde sıkıntılarımız var, ağrılar, sakatlıklar."

"Belhanda esasında iyi bir oyuncu. Bazı oyuncuların sahada performansını yükseltebilmesi için mutlu olması, oynadığından zevk alması, antrenmana mutlu gelmesi gerekir. Biz Belhanda ile bunu yakaladık. O ne kadar isterse istesin, biz onu vermemekte ısrar ettik."

YORUMLAR

  • 0 Yorum