Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan

Fenerbahçe - DG Sivasspor karşılaşması 15 Mart Cuma günü saat 20:30'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz yapacaklar. Müsabakanın 4. hakemi ise Koray Gençerler.

Fenerbahçe'de tek hedef 3 puan
14 Mart 2019 - 14:40 - Güncelleme: 18 Mart 2019 - 15:18

Spor Toto Süper Lig'de 26. Hafta bu akşam (15 Mart Cuma) oynanacak Fenerbahçe - DG Sivasspor karşılaşmasıyla başlıyor.

Ligde tırmanışa geçmek için DG Sivasspor karşısında mutlak 3 puan hedefleyen sarı-lacivertli takım, sezonun ikinci yarısında iç sahadaki iyi futbol ve aldığı başarılı sonuçlara güveniyor.

Fenerbahçe - DG Sivasspor karşılaşması 15 Mart Cuma günü saat 20:30'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak.

Mücadelenin hakemi Bülent Yıldırım. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz, Asım Yusuf Öz yapacaklar. Müsabakanın 4. hakemi ise Koray Gençerler.

Fenerbahçe'de 4 eksik var

Fenerbahçe'de sakatlıkları süren Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Erten Ersu bu maçta görev yapamayacaklar. Serdar Aziz ise sarı kart cezalısı.

Sakatlığı düzelen Mehmet Topal ile kart cezasını tamamlayan Andre Ayew kadroda yer alabilecek.

İsmi TFF listesinde olmayan Yassine Benzia ile Tolga Ciğerci de bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Son iki karşılaşmada Ersun Yanal tarafından kadroya alınmayan Islam Slimani'nin durumu ise belirsizliğini koruyor.

DG Sivasspor'da ise stoper David Braz sarı kart cezalısı. İki forvet oyuncusu Muhammet Demir ve Hugo Vieria'nın ise sakatlıkları bulunuyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum